Parades

header parades

Ubicació:
Mercat Cobert
Categoria:
Carn i embotits
Responsable:
Marc Coll
Telèfon:
972326023
Mail:
marti@marticoll.cat
Web:
-
Horari:
-
Descripció:
L'empresa martí coll, fundada fa anys a platja d'aro, és una empresa familiar dirigida per en martí i la seva dona carme. Fa anys el que seu fill marc està al capdevant del negoci, amb una premissa molt important: qualitat i selecció per sobre de tot. Intenten aconseguir els millor productes de la comarca i del món, des de les millors carns, verdures, formatges, embotits i productes gourmet. La petita empresa va créixer el 12 de juny de 2012 amb una petita carn i embotits al mercat cobert municipal de sant feliu de guíxols. En marc és qui la dirigeix, per suposat seguint la mateixa línia de l'empresa: qualitat i selecció.
Productes:
Especialització en formatges, sobre tot catalans, també tot tipus d'embotits ibèrics, foié de diferents tipus, embotits de la terra com la llonganissa, bulls blancs i negres, llom de pagès, salmó fumat carpier, patès belgues.... En resum un bon sortit de
parades

Parades

parades

Productes

parades

Receptes

Ens vols consultar alguna cosa?

Si tens algun dubte o simplement ets una persona que vol dir-hi la seva, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

Formulari de contacte

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

C/ dels Enamorats, 65-99
17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel. +34 972 327 033
promocioeconomica@guixols.cat
Horari: de dilluns a dijous de 10 a 13.30 h

 

Facebook   Instagram


Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · DPD

logo mercat     logo eemm     logo ddgi