Receptes

header receptes

Estació:
Tardor
Categiria:
Primer plat
Racions:
4
Temps:
1 hora i 20 minuts
Nivell:
Fàcil
Descripció:
Peleu les pastanagues, la ceba i l’all i talleu-ho a daus. Poseu-ho a l’olla amb un parell de cullerades d’oli i feu-ho coure uns minuts. Empolseu-hi el curri i continueu la cocció 2 min. Peleu la patata i el tomàquet i feu-los a daus un cop retirades les llavors del tomàquet. Incorporeu-ho a l’olla i salpebreu-ho amb moderació. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure 20 min, mig tapat. Prepareu les carxofes deixant el cor pelat i preparat posat en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s’ennegreixi. Tingueu present que les flors de la part central del cor que formen la pelussa no han d'estar gaire desenvolupades. Si es dona el cas, no us sàpiga greu eliminar-les. El plat que prepareu us ho agrairà.  Quan la cocció de la sopa estigui quasi enllestida, escorreu els cors de carxofa i talleu-los a làmines de mig centímetre de gruix i afegiu-los a l’olla. Feu-ho coure 10 min. Si voleu fer una crema, passeu la batedora per la sopa abans de coure la carxofa.  Abans de servir-ho, rectifiqueu de sal i pebre, afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i empolseu-hi una mica de julivert cisellat.
Ingredients:
4 carxofes 1 patata grossa de bullir 1 tomàquet 2 pastanagues 1 ceba 2 grans d’all 1,5 l de brou d’aviram 1 cullerada de curri en pols 1 llimona Julivert Oli d’oliva verge extra Sal Pebre negre
parades

Parades

parades

Productes

parades

Receptes

Ens vols consultar alguna cosa?

Si tens algun dubte o simplement ets una persona que vol dir-hi la seva, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

Formulari de contacte

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

C/ dels Enamorats, 65-99
17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel. +34 972 327 033
promocioeconomica@guixols.cat
Horari: de dilluns a dijous de 10 a 13.30 h

 

Facebook   Instagram


Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · DPD

logo mercat     logo eemm     logo ddgi