Receptes

header receptes

Estació:
Hivern
Categiria:
Segon plat
Racions:
4
Temps:
1 hora i 50 minuts
Nivell:
Mitjana
Descripció:
Salpebrem i enfarinem els talls de carn de vedella. En una cassola de fang, hi posem la mantega i un raig d'oli d'oliva. Marquem els talls de vedella a la cassola, vigilant que no es cremi la farina. Traiem la vedella. La reservem. En la mateixa cassola, hi posem les cebes tallades a grills, i les pastanagues a rodanxes una mica grosses. Ho deixem coure uns 10 o 15 minuts. En una olla a part, reduïm el vi blanc amb el llorer i la farigola. Quan no faci olor d'alcohol, hi afegim el brou de carn. Posem els talls de vedella a la primera cassola, i hi afegim el tomàquet sencer. Barregem bé tots els ingredients. Cobrim la cassola amb el brou, que hem preparat amb el vi, el llorer i la farigola. Ho salem. Tapem la cassola i ho deixem coure, uns 90 minuts a foc suau, fins que la vedella sigui tendra del tot. Finalment, agafem una mica de brou de vedella i triturem part de la ceba, pastanaga ,…fent com una salsa. Servim un jarret de vedella d’uns 2 cm d'ample amb l'os per persona, amb la salsa per sobre i amb trossos de ceba i pastanaga.
Ingredients:
1 Kg de carn de jarret de vedella en talls de 2 cm d'ample amb l'os (uns 4 talls) 30 g de mantega 3 Pastanagues mitjanes 2 Cebes 1 Tomàquet madur 200 ml de vi blanc sec 500 ml de caldo de carn Farina Sal Oli d'oliva Pebre negre mòlt 2 Fulles de llorer Una branqueta de farigola
parades

Parades

parades

Productes

parades

Receptes

Ens vols consultar alguna cosa?

Si tens algun dubte o simplement ets una persona que vol dir-hi la seva, fes servir aquest formulari per contactar amb nosaltres.

Formulari de contacte

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

C/ dels Enamorats, 65-99
17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel. +34 972 327 033
promocioeconomica@guixols.cat
Horari: de dilluns a dijous de 10 a 13.30 h

 

Facebook   Instagram


Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · DPD

logo mercat     logo eemm     logo ddgi